Min bilder
Namn:
Plats: Söpple, Koppom, Värmland, Sweden

Återerövra demokratin - Halvera EU-avgiften - Folkomrösta om Lissabonfördraget

Visit X09.eu

fredag, augusti 18, 2006

Mest pengar vinner inte valet!

I årets val har det röda laget 70 miljoner i kampanjbudgeten och det blå laget 110 miljoner. Är det givet att mest pengar vinner? Folkomröstningen om Euron visar att det inte behöver vara så. Ja-sidan kastade in hundratals miljoner men ändå lät sig inte svenska folket skrämmas utan röstade nej. Med facit i hand så ser vi Sveriges ekonomi utvecklas bättre än de länder som ingår i valutaunionen.

Junilistan har lånat ihop 1,5 miljoner för att få igång sin valkampanj. De 130 riksdagskandidaterna lägger ner sin själ och sina egna resurser för att åka runt i sina valkretsar för att träffa väljare och dela ut valmaterial. Vi satsar våra egna pengar för att vi tror på det vi gör. Årets val är ett ödesval för Sveriges framtid. Ska vi behålla Sveriges självständighet eller ska vi bli en randstat i ett stort imperium?

Vi är övertygade om att det går att komma in i Riksdagen på en lågbudget. Vi har fördelen att vi inte behöver skrämma väljarna eller trixa med siffror och lova vallöften som inte kommer att hållas som de andra partierna. Junilistans åsikter delas av många:

- Nej till EU-konstitutionen och bildandet av en EU-stat
- Makten ut i landet
- Riktiga jobb åt alla

Det gäller bara att vi får ut budskapet runt om i landet. Läs Junilistans partiprogram och bilda dig en egen uppfattning. Har du tur så träffar du någon av Junilistans kandidater på torget i morgon. Vi diskuterar gärna innehållet i politiken.

Hans Nilsson, Koppom
Riksdagskandidat för Junilistan


Andra bloggar om: , , , , ,

Inlägget finns på Intressant.se

1 Comments:

Blogger Eklindh said...

Du glömmer att LO lägger in mer än 50 miljoner för att det röda laget skall vinna med. LO som är det samma som Sossarna men med ett annat namn.

18 augusti, 2006 15:10  

Skicka en kommentar

<< Home