Min bilder
Namn:
Plats: Söpple, Koppom, Värmland, Sweden

Återerövra demokratin - Halvera EU-avgiften - Folkomrösta om Lissabonfördraget

Visit X09.eu

onsdag, maj 17, 2006

Kalle - vilket lågvattenmärke

TV4 nyheterna igår kväll fick mig att häpna. Hur kan man på bästa sändningstid få vräka ur sig vilka lögnaktigheter som helst. Det är fegt att komma med grundlösa anklagelser av typen:

- Det påstås att Junilistan...

Att en lokal SSU ordförande tar till sådana smutsiga metoder visar vilken desperation och rädsla regeringspartiet har för att förlora röster till Junilistan.

Samtliga Junilistans riksdagskandidater ställer sig bakom partiprogrammet som lägger fast följande:

Junilistans grundläggande värderingar utgår från alla människors lika värde. Härav följer att Junilistan står för demokrati som styrelseform och tar bestämt avstånd från varje form av rasism, främlingsfientlighet och diskriminering.

Av Junilistans 130 kandidater så är 16% av utländsk härkomst. På tredje plats på den värmländska valsedeln står Antoinette Güven som kom till Sverige för 11 år sedan.

Riksdagskandidaten PK Mahanandia, lärare från Borås och född i Indien sammanfattar Junilistans inställning i integrationsfrågor så här:

- För mig står Junilistan för värme och medmänsklighet. Dessutom är Junilistans demokratisyn positiv.

Men Kalle, alla förstår nog att du genom att peka finger och komma med beskyllningar försöker få bort uppmärksamheten från ditt eget och SSUs agerande i skoldebattsfrågan.

Hans Nilsson, Koppom
Riksdagskandidat för Junilistan


Andra bloggar om: , , , , , ,

3 Comments:

Blogger Captain Euro said...

Rätt intressant att en företrädare för ett parti där andra medlemmar står och skriker "Go home" till utlänningar som arbetar i Sverige (och där partiet försvarar dessa pöbelmetoder) har mage att anklaga andra för främlingsfientlighet.

Skäms.

17 maj, 2006 17:32  
Blogger TF said...

Det märkliga i sammanhanget är att SSU angriper junilistan, som ju gjort allt för att framstå som ett gäng fegisar.

Se till att tala ur skägget, Nilsson, så får du hur mycket röster som helst. Att oja sig över de dumma sossarna lönar sig inte. Väljarna belönar mod.

19 maj, 2006 19:06  
Blogger Hans Nilsson said...

Junilistan kommer att ägna valrörelsen åt att få ut vår politik. Vi kommer inte att delta i den traditionella pajkastningen åt höger och vänster.

När en SSU företrädare får komma med rena lögner i riks TV så måste det bemötas.

20 maj, 2006 10:34  

Skicka en kommentar

<< Home